Štai mano pirmasis auto:
1995m Rover 620 77kw 2,0l turbo dyzelis su intercooleriu. Tevai perleido ją man, buvo nebloga kasdieninė ekonomiška masina, bet tik tiek. Truputį pavazinėjus baigiamūjų egzaminų proga įsigijau 1986m Audi 90 2,3 100kw (dėl jos net nevažiavau į išleistuvių tusofkę ) :
Tai buvo issipildziusi ankstyvos paauglystes svajonė... Nuostabus automobilis, geresnių gal ir yra, bet tokių-tikrai nebebus
Kad atsirestauruoti ją, pardaviau roverį, kuris jau buvo užvaikytas ir nemylimas... Apie šitą automobilį galiu kalbėti daug, tikrai daug. Bet kas šitas mašinas supranta-tiems nereik ir pasakojimų,o kas jų nežino, gali pasakot kiek nori-jie vistiek sakys: -"galėjai pasitaupyt ir nusipirkt naujesnę"...
Kažkaip netyčia į rankas papuolė šita skarbonkė :
Honda civic berods 1987m 1,3 12V automatas Isigyta už 150lt. Pazaidziau su kebulu, pasivazinejau pora vakarų ir pardaviau už 100 baksų (tais laiakis ~260lt) Už tuos pinigus audinei nupirkau lietnykus
Prasidėjus finasninei krizei užlinko 90-tinės širdelė. Kadangi ji nebuvo quattro, nusprendžiau paleisti dalimis. Ir tai buvo didžiausia klaida. Kaip sakoma,kol neprarandi, tol neįvertini.. Vairavau BMW Z3, Alfa romeo 156 t-spark ir kitas "ale" sportines mašinas, bet nieko panašaus į devynesdešimtinę nejaučiau. Atrodė išeitis viena: 5 cilindrai ir 100kw. Pasitaikė 1989m audi 100su trupučiu elektros ir teisingu varikliu:
Iš pradžių buvo daug entuziazmo ir planų, bet kai supratau, kad ir vėl nepataikiau...
Ties šia auto mano garažas ir užsidaro